Tehtävänä vapaus

Vankilasielunhoitajana Laukaan avovankilassa toimiva Arto Muurikainen uskoo, että ihminen on aina enemmän kuin tekojensa summa.

Luotettava äijä asettaa perheen etusijalle

MTV:n uutisankkurina tunnettu Keijo Leppänen on kirjoittanut useita kirjoja perheestä, isyydestä ja elämästä miehenä. Kolmen lapsen isä tietää, että vanhemmuus vaatii paljon, mutta antaa enemmän.

Kuokkala soi kaikissa sävyissä

Kuokkalan alueseurakunnassa ajatellaan, että kirkon hyvä sanoma voi pukeutua monenlaisiin asuihin. Niitä voivat olla myös erilaiset taiteen muodot.

Herkkiä tyttöjä ja väkeviä noitanaisia

Kalevalan tarut avautuvat 2000-luvulla aivan uudenlaisiin tulkintoihin. Jyväskyläläinen kirjailija Tiina Piilola kertoo tuoreessa tietokirjassaan, millaisia ovat myyttejä tulvivan eepoksen naiset.

Ihan tavallinen nuori

Kevään eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi valittu Bella Forsgrén on unelmatyöpaikassaan. Hänestä mahdollisuus toteuttaa unelmia kuuluu kaikille.

Plussan puolella

Kansainvälisissä tutkimuksissa Suomi on maailman onnellisin maa, mutta onnellisuus pakenee määritelmiä. Onnea voi löytää niin ihmissuhteista, työstä kuin omenan­siemenistäkin.

Pyhäkoulusta turvaa ja iloa

Vuoden pyhäkoulunohjaajaksi valittu Marja-Leena Kujanpää-Hirsilä uskoo, että lapsena opitut arvot kannattelevat vanhempanakin.