• Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta 23.6.2021Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta
  Suomi pamautti kuudenneksi Euroviisuissa. Lordin voitosta revittiin monta juttua jokunen vuosi sitten. Hard Rock Hallelujah sai myös kirkon lehdissä palstatilaa. Moni näki, että tässä Blind Channelissa on jotakin samaa. Nuorten miesten voimarokki jyrää.
  Jatka lukemista


 • Kuin Jumbo Jetin ohjaksissa 23.6.2021Kuin Jumbo Jetin ohjaksissa
  Juuso Lundström ja Viljo Harju ovat kuin musiikkimaailman Jumbo Jetin lentäjiä, jotka pääsevät soittamaan massiivisia ja ääneltään monipuolisia kirkkourkuja.
  Jatka lukemista
 • Kirkkorytmiksestä yhdessä tekemisen iloa 2.6.2021Kirkkorytmiksestä yhdessä tekemisen iloa
  Kerran viikossa toteutuva puolituntinen Kirkkorytmis kokoaa perheen ja ystävät yhteen.
  Jatka lukemista
 • Eväät mukaan ja metsään 1.6.2021Eväät mukaan ja metsään
  Tavarapaljouden ja viriketulvan keskellä niin me isot kuin pienetkin, valitamme toisinaan, että ei ole mitään tekemistä. Informaatioähkyn turruttaessa ja tekemisen puutteen yllättäessä yleensä paras lääke on, että lähtee ulos. Menee vaikka metsään.
  Jatka lukemista
 • Mission Café avautuu kesäkuussa Lakeuden Ristin yhteyteen 26.5.2021Mission Café avautuu kesäkuussa Lakeuden Ristin yhteyteen
  Seinäjoen seurakunnan Mission Café kokoaa hyväntekijät yhteen. Kesäkahvila toimii lähetystyön hyväksi ja vapaaehtoiset osallistuvat talkoisiin, jossa leivotaan kuivakakkuja kahvilan myyntiin. Lakeuden Ristin aulaan 9. kesäkuuta avautuva Mission Café on avoinna päivittäin kello 11-17 aina 8. elokuuta saakka lukuun ottamatta juhannusaattoa, jolloin kahvila on suljettu. -Kahvilassa työskentelee neljä kesätyöntekijää, jotka toimivat samalla Lakeuden Ristin oppaina. Sään salliessa kahvin voi nauttia myös ...
  Jatka lukemista
Kaikki tämän julkaisijan artikkelit »