• Kesäkahviossa aistitaan elämää 8.6.2022Kesäkahviossa aistitaan elämää
  Kieltenopettaja Anne Siltanen on yksi Jaalan kesäkahvilan vapaaehtoisista. Lähetystyön kahvila on avoinna Jaalan kirkon seurakuntasalissa 3. elokuuta saakka jumalanpalveluksen jälkeen sunnuntaisin sekä keskiviikkoisin klo 12–15. – Parasta kahvilassa on ihmisten kohtaaminen ja keskustelut, Anne Siltanen sanoo.
  Jatka lukemista

 • Kesätyössä seurakunnassa 8.6.2022Kesätyössä seurakunnassa
  Niko Kolehmainen aikoo papiksi. Kesäteologin työ tarjoaa monipuolista harjoittelua tehtävään.
  Jatka lukemista
 • Hautausmaa hoitaa myös hoitajaansa 8.6.2022Hautausmaa hoitaa myös hoitajaansa
  Jenni Hämäläinen voi nyt hautaustoimen kausityönjohtajana Elimäellä yhdistää aiempaa työkokemustaan muun muassa siivoojana. – En osannut edes kuvitella, miten monipuolista ja mielenkiintoista hautausmaatyö voisi olla, Hämäläinen sanoo. Fyysisesti ja henkisesti raskasta työtä keventää tunne sen merkityksestä.
  Jatka lukemista
 • Mitä kirkko olisi ilman vapaaehtoisiaan! 17.5.2022Mitä kirkko olisi ilman vapaaehtoisiaan!
  – Meitä saa tulla nykäisemään hihasta Ystävän Kammarilla, kehottavat Kammarin vapaaehtoinen Airi Majuri ja Kouvolan seurakunnan diakoni Kirsi Hypén-Melander. Kouvolan diakonian pyörittämä Ystävän Kammari kokoontuu Hansakeskuksen Ikäasemalla keskiviikkoisin.
  Jatka lukemista
 • Palveleva puhelin etsii vapaaehtoisia 17.5.2022Palveleva puhelin etsii vapaaehtoisia
  – Palvelevan puhelimen päivystäjänä voit kuunnella ja auttaa. Peruskurssilla pohditaan keskustelunaiheita ja harjoitellaan, vinkkaa Kouvolan Palvelevan puhelimen toiminnanohjaaja, perheneuvoja Heidi Kääriäinen.
  Jatka lukemista
Kaikki tämän julkaisijan artikkelit »