• Surulla on monet kasvot 1.11.2021Surulla on monet kasvot
  Jokaisella on oikeus surra omalla tavallaan. Sisarukset Auli-Maritta Ruuskanen ja Anne Laine ovat kokeneet monta menetystä lyhyen ajan sisällä. Heillä on omat tapansa tuntea surua.
  Jatka lukemista

 • Sairaalapapit välittävät toivon sanomaa 29.9.2021Sairaalapapit välittävät toivon sanomaa
  Sairaalasielunhoidon tehtävänä on tukea sekä rohkaista tukemaan.
  Jatka lukemista
 • Kotikirkosta löytyy aina paikka 3.9.2021Kotikirkosta löytyy aina paikka
  Emilia Teerikankaan lähtösaarnasta kuultaa kiitollisuus Läpikotaisin kokkolalaiseksi itsensä tunteva Emilia Teerikangas jättää seurakuntapastorin tehtävät Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa. Lähtösaarnansa hän pitää kotikirkossaan syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina, 5.9.2021. Viimeisen kolmen vuoden ajan Centria-ammattikorkeakoulussa lehtorina toiminut Teerikangas irtisanoutui Kokkolan suomalaisen seurakunnan seurakuntapastorin virasta kesäkuussa. -Kun Centrialla tarjoutui mahdollisuus lehtorin työhön, halusin siihen tarttua ja viihdyn Centrialla erinomaisesti, hän kertoo. Kesäpappina Teerikangas on ollut mukana ripareilla, ja tehnyt myös joitain ...
  Jatka lukemista
 • Seurakunta viestii saavutettavasti 26.5.2021Seurakunta viestii saavutettavasti
  Myös näkövammainen voi käyttää nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia ruudunlukijan avulla.
  Jatka lukemista
 • Pyhäkoulun ohjaajana yli 40 vuotta 28.1.2021Pyhäkoulun ohjaajana yli 40 vuotta
  Kokkolassa on toiminut yli neljän vuosikymmenen ajan kotipyhäkoulu Ykspihlajan alueella. Pirkko ja Seppo Hälin vetämässä pyhäkoulussa on ollut mukana eri ikäisiä lapsia omista lapsista ja lastenlapsista naapurinlapsiin ja heidän kavereihinsa. Myös entiset pyhäkoululaiset ovat ehtineet tuoda omia lapsiaan tuttuun pyhäkouluun. Paikkakunnalta muuton myötä pariskunta on nyt joutunut luopumaan rakkaasta tehtävästään.
  Jatka lukemista
Kaikki tämän julkaisijan artikkelit »