Pyörät sutivat, apua tarvitaan!

Välillä ruokakaupan kuljetusrobotitkin kaipaavat apua. Jos vapaasti liikkuvaa laitetta yrittää mennä siirtämään, se lukitsee pyöränsä ja varoittaa koskemasta.

Maan korvessa

Pihlajaveden erämaakirkko rakennettiin salaa keskelle metsää, ympärille kasvanut kaupunki on puolestaan kätkenyt Pekka Ervast -temppelin jyväskyläläisiltä. Mystisyys syntyy siitä, kun jotakin on vaikea tavoittaa.

Ehtoollisviinin salaisuudet

Jyväskylän seurakunnassa tarjoiltava ehtoollisviini on väkevää espanjalaista jälkiruokaviiniä. Seurakunta päättää ehtoollisviininsä itse.

Uudet keksinnöt syntyvät yksiössä

Erityisammattimies Sami Särkkä suunnittelee, hitsaa ja viilaa oman toimensa ohessa kierrätysmateriaaleista ratkaisuja, joita muut eivät tule ajatelleeksi.

Kaupunki taivaan rajalla

Millaisia ajatuksia herää, kun Jyväskylää tulkitsee sen horisonttia katsoen? Mitä siluetti paljastaa Jyväsjärven ja taivaan väliin puristetun kaupungin eilisistä ja huomisista?

Toivon puolella

Seurakuntapastori Ville Tikkasen koronavirustartunta keskeytti lokakuussa noin 30 nuoren rippileirin alkuunsa. Omaa tilaa suurempi huoli syntyi nuorista ja heidän perheistään.

AJATON

140-vuotias Jyväskylän Kaupunginkirkko kätkee sisälleen paikkoja, joita seurakuntalaiset eivät normaalisti koskaan pääse näkemään.

Kirkkohäät omassa rannassa

Kirkollisen vihkimisen ei välttämättä tarvitse noudattaa perinteisiä kaavoja. Ville von Gross vihki Jousmäet rantasaunan terassilla toissa kesänä.

Poikkeusolojenkin keskellä versoo toivo

Pitkän linjan perheneuvoja Jyväskylän seurakunnasta aloittaa uuden Rakkausklinikan asiantuntijana. Pekka Puukon mielestä tärkeintä tässä ajassa on omien tunteiden, toiveiden ja rajojen sanoittaminen.