Kädenvääntöä ja yhteistyötä

Arvokysymykset jakanevat tulevaa kirkkovaltuustoa, mutta monien käytännön asioiden odotetaan ratkeavan varsin yksituumaisesti yli ryhmärajojen.

Vaalitoimitsijat valmiina äänestykseen

Seurakuntavaalit vaativat toteutuakseen paljon työtä ja sen tekijöitä. Viivi Liimatainen, Sara Luojumäki ja Jenni Pelkonen lähtevät iloisina vaalityöhön.

Tämä meille on tärkeää

Marraskuun seurakuntavaaleissa valitaan Jyväskylän seurakunnan luottamushenkilöt. Seuraavan nelivuotiskauden aikana he suunnittelevat ja kehittävät seurakunnan toimintaa monin eri tavoin. Ehdokkaita asettaa tänä syksynä seitsemän erilaista valitsijayhdistystä. Valitsijayhdistykset vastasivat Henki ja Elämän kysymyksiin sähköpostitse yhteyshenkilöidensä kautta.

”Vielä mahtuu mukaan”

Keväällä käynnistynyt seurakuntavaaliehdokkaiden etsintä on kiivaimmillaan. Ehdolle asetutaan valitsijayhdistyksen kautta tai sellaisen voi perustaa itse.

Asetu ehdolle seurakuntavaaleissa

Seurakuntavaalit järjestetään marraskuussa. Ehdokasasettelu on käynnissä 15. syyskuuta saakka. – Kannustan lähtemään ehdolle seurakuntavaaleissa Kouvolan alueella, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Elina Lehtomäki sanoo taustallaan kotikirkko Sippolassa.