Kertun pyhäkoulu on jatkunut jo 55 vuotta

Kerttu Savela pitää joka sunnuntai pyhäkoulua kotonaan Tölskässä. Pyhäkoulu saavutti vastikään 55 vuoden merkkipyykin ja Savelalla on tarkoitus jatkaa toimintaa vielä ainakin seuraavat viisi vuotta.

Ihmisyyden puolestapuhuja

Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Claes Andersson toimii tänä vuonna Jyväskylän talven suojelijana. Andersson seuraa edelleen tarkasti maailman menoa, vaikka ei ole politiikassa enää aktiivisesti mukana.

Liikunta-agentit aloittavat tutkimukset

Jyväskylän seurakunta on saanut omat liikunta-agenttinsa. Heidän on määrä selvittää, miten liikunnallisuus toteutuu seurakunnan toiminnassa sekä innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan.

Leirejä jo 25 vuotta

Leirikeskustyö on monipuolista ja ihmisläheistä, mutta päivät saattavat toisinaan venyä pitkiksi. Leirikeskusten isäntä Pekka Kirjavainen on pohtinut viime aikoina leiripaikkojen tulevaisuutta.

Eläimet kärsivät siellä missä ihmisetkin

Jyväskylässä tehdään eläinsuojelutarkastuksia enemmän kuin pitkään aikaan. Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys etsii löytökissoille uusia koteja. Myös väliaikaisia sijaiskoteja tarvitaan.

Kummin kanssa touhua riittää

Reetta Suonpää, 22, tapaa kummilastaan Sisu Väyrystä, 3, viikoittain ”kummitunnilla”. Suonpää haluaa kannustaa muita kummeja viettämään aikaa omien kummilastensa kanssa.

Jyväskylällä pyyhkii nyt hyvin

Kaupunginjohtaja Timo Koiviston vapaa-aikaan kuuluvat liikkuminen, lukeminen ja puuhastelu perheen kanssa. Paras tapa rentoutua työpäivän jälkeen on urheilulehtien lukeminen.