Kansakunta kalliolla

Kintauden kylällä varttuneen Mika Aaltolan mukaan kristillisyys ja kirkko tarjoavat turvaa ja toivoa silloinkin, kun kaikki muu ympäriltä sortuu.

Miltä tuoksuu kesä?

Suopursuilta, jäätelöltä, asfaltilta ja kanelilampailta, siltä tuoksuu kaupunkimme kesä. Toimittaja Janne Könönen haisteli.

Sopiva tulokas?

Toisille jooga on vain hyvää liikuntaa, toiset karsastavat sen mahdollisia uskonnollisia piirteitä.

Lapsi aistii huolen ja pelon

Rajut kuvat ja videot Ukrainasta vyöryvät lasten maailmaan. On tärkeää kuunnella, millaisia kysymyksiä lapsella on mielessään.

Rakkautta, rehellisyyttä, kauneutta

Arvot ovat asioita, joita pidämme elämässä tärkeimpinä. Niiden nimeäminen on kuitenkin helpompaa kuin todeksi eläminen. Lappiin muuttanut Miia Aitta-aho, huippu-urheilija Elmo Lakka ja opiskelija Emmi Kanerva kertovat matkastaan kohti arvojen mukaista elämää.

Kun ihminen on rikki

Joonas Kokkosen Viimeiset kiusaukset -ooppera voi olla portti itsetutkiskeluun ja pohdintaan siitä, miten epätäydelliseksi ihmisen elämä loppujen lopuksi jää.

Uusi maisema

Seitsenhenkisen Mäkisen perheen kotitalo tuhoutui täysin tulipalossa. Perhe valmistautuu nyt joulun viettoon uudessa kodissa, jonka he saivat käyttöönsä kuin ihmeen kautta.

Painajainen on ohi

Säynätsalolainen hyväntekeväisyysyhdistys Paratiisisaaret ry joutui talousrikoksen uhriksi. Nyt yhdistyksen väki katsoo luottavaisena tulevaisuuteen.