Rohkeutta elää tässä ajassa

Johanna Pesonen valmistelee ensimmäistä kertaa kirkkoherrana oman seurakunnan joulua. – Tunnemme vahvaa rauhan kaipuuta, minkä pitää näkyä sanomassa ja viestissä.

Mummon kintaat

Lahja kertoo rakkaudesta, välittämisestä, muistamisesta. Lahjan saaja tietää, että toinen on ajatellut häntä.

Joulun vahva Jeesus

Jeesus tuli maailmamme pimeyteen valoksi, jotta me uskaltaisimme kohdata totuuden itsestämme. Hän on tullut katkomaan kaikki ne siteet, joiden vuoksi oma joulumme voisi olla hukassa.

Joulussa maistuu läheisyys ja luonto

Kouvolan ja Anjalankosken seurakuntaemäntä Sanna Ahtiainen (oik.) ja Puhjonrannan kurssikeskuksen emäntä Katja Aho saavat työssään suojella ympäristöä, edistää kestävää kehitystä ja luoda joulumieltä.

Yhteinen joulu Niinirannassa

Niiniranta tarjoaa valmiit puitteet yhteisölliseen jouluun. Mukana Niinirannan joulussa on gospelmuusikko Henna Nieminen.

Täynnä kiitollisuutta

Laulajan ura on ollut Katri Helenalle unelmien täyttymys. Jos Jouluradiolle tehty Hoosianna jää hänen viimeiseksi äänitteekseen, se on hänen mielestään hyvä lopetus.

Rentoutumisen aikaa

Joulu on kristillinen juhla, johon on aikojen saatossa liitetty erilaisia perinteitä, mutta perhe on selkeästi aina ollut keskiössä.

Kynttilävalinnalla on väliä

Pyhäinpäivä aloittaa joulun yli jatkuvan kynttiläsesongin hautausmailla. Hämeenlinnan kolmelta hautausmaalta kärrätään kauden jälkeen viisi traktorikuormallista kynttilöistä aiheutuvaa sekajätettä kaatopaikalle.

Tavallista joulua!

Pappi diakonille syyskuussa: “Kohtahan se on joulu.” Johon diakoni: “Ei saa puhua rumia.”