Mummon kintaat

Lahja kertoo rakkaudesta, välittämisestä, muistamisesta. Lahjan saaja tietää, että toinen on ajatellut häntä.

Joulun vahva Jeesus

Jeesus tuli maailmamme pimeyteen valoksi, jotta me uskaltaisimme kohdata totuuden itsestämme. Hän on tullut katkomaan kaikki ne siteet, joiden vuoksi oma joulumme voisi olla hukassa.

Joulussa maistuu läheisyys ja luonto

Kouvolan ja Anjalankosken seurakuntaemäntä Sanna Ahtiainen (oik.) ja Puhjonrannan kurssikeskuksen emäntä Katja Aho saavat työssään suojella ympäristöä, edistää kestävää kehitystä ja luoda joulumieltä.

Yhteinen joulu Niinirannassa

Niiniranta tarjoaa valmiit puitteet yhteisölliseen jouluun. Mukana Niinirannan joulussa on gospelmuusikko Henna Nieminen.

Täynnä kiitollisuutta

Laulajan ura on ollut Katri Helenalle unelmien täyttymys. Jos Jouluradiolle tehty Hoosianna jää hänen viimeiseksi äänitteekseen, se on hänen mielestään hyvä lopetus.

Rentoutumisen aikaa

Joulu on kristillinen juhla, johon on aikojen saatossa liitetty erilaisia perinteitä, mutta perhe on selkeästi aina ollut keskiössä.

Kynttilävalinnalla on väliä

Pyhäinpäivä aloittaa joulun yli jatkuvan kynttiläsesongin hautausmailla. Hämeenlinnan kolmelta hautausmaalta kärrätään kauden jälkeen viisi traktorikuormallista kynttilöistä aiheutuvaa sekajätettä kaatopaikalle.

Tavallista joulua!

Pappi diakonille syyskuussa: “Kohtahan se on joulu.” Johon diakoni: “Ei saa puhua rumia.”

Erillisistä jouluista yhteinen joulu

Useammassakin sketsisarjassa on viime vuosina irvailtu joulu- todellisuudella, joka lienee osittain totta monessa kodissa: ensimmäistä yhteistä jouluaan suunnitteleva pari riitelee
siitä, kumman jouluperinteitä noudatetaan.

Jalkapallo oli tie suomalaisuuteen

– Futis teki elämästä Suomessa paljon helpompaa. Olemme saaneet ystäviä, ja alusta asti on ollut sellainen tunne, että kuulumme porukkaan.
Näin kertovat Giscard ”Sisu” Mosamete ja Prince Mokuma.
He pelaavat molemmat Hämeenlinnan Jalkapalloseuran HJS:n edustusjoukkueessa.