Hautausmaa hoitaa myös hoitajaansa

Jenni Hämäläinen voi nyt hautaustoimen kausityönjohtajana Elimäellä yhdistää aiempaa työkokemustaan muun muassa siivoojana. – En osannut edes kuvitella, miten monipuolista ja mielenkiintoista hautausmaatyö voisi olla, Hämäläinen sanoo. Fyysisesti ja henkisesti raskasta työtä keventää tunne sen merkityksestä.

Mitä kirkko olisi ilman vapaaehtoisiaan!

– Meitä saa tulla nykäisemään hihasta Ystävän Kammarilla, kehottavat Kammarin vapaaehtoinen Airi Majuri ja Kouvolan seurakunnan diakoni Kirsi Hypén-Melander. Kouvolan diakonian pyörittämä Ystävän Kammari kokoontuu Hansakeskuksen Ikäasemalla keskiviikkoisin.

Niin Jeesuskin tekisi

Kuusankosken seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä Sanna Junnola-Ahola vaihtoi kuulumisia Veikko Tuomisen (vas.), Elli Outisen ja Sirkka Aropellon kanssa diakonian lounaalla. – Saan työssäni kohdata ihmisiä ja kulkea heidän rinnallaan, Junnola-Ahola sanoo.

Lohduksi ja lämmöksi

Martat haastavat yhä kaikkia lohtuhuivin tekoon, kertoo Mouhu-Voikosken Marttojen puheenjohtaja Tarjamaarit Mäkelä. Valmiit voi toimittaa Valkealan seurakuntatoimistoon. Lahjahuivin mukaan lähtee yleensä Marleena Ansion teksti, kuten: ”Jos voisin henkäistä yhdenkään raskaan huokauksen puolestasi …”

Turvassa Jumalan matkassa

Sauvamäen kotitila Muhniemellä on huhtikuulle asti Anjalankosken, Kuusankosken ja Jaalan nimikkolähetti Sanna Suutarin kiinnekohta.

Joulussa maistuu läheisyys ja luonto

Kouvolan ja Anjalankosken seurakuntaemäntä Sanna Ahtiainen (oik.) ja Puhjonrannan kurssikeskuksen emäntä Katja Aho saavat työssään suojella ympäristöä, edistää kestävää kehitystä ja luoda joulumieltä.