Vappugospel keväällä

Kouvolan Yhteislyseon liikuntahallin pihalla Säde Hartonen, Arto Sahamies ja Saku Myller.

Huhtikuussa Kouvolan Yhteislyseon liikuntahalli herää eloon, kun legendaarista Kouvolan Vappugospelia herätellään uuteen kukoistukseen. Mukana ovat Säde Hartonen, Arto Sahamies ja Saku Myller.

KOUVOLAN seurakunnan nuorten bändissä bassokitaraa ja rumpuja soittava Saku Myller,19, ja Vappugospelin suunnitteluryhmään nimetty Säde Hartonen,18, kuuluvat niihin kouvolalaisnuoriin, joiden käsien kautta legendaarinen Kouvolan Vappugospel herätellään tulevana keväänä uuteen kukoistukseen. – Tällä kertaa vain kevyin taloudellisin panostuksin.
– Lopputulosta tärkeämpi on prosessi, johon nuoret saavat osallistua, muotoilee kokoonkutsujana toimiva Arto Sahamies strategiaa. Tarvitaan aktiivisia vapaaehtoisia. Yhteistyö Kouvolan nuorisopalvelun kanssa voi poikia jatkossa muitakin hankkeita. Yhteiskristilliseen tapahtumaan osallistuu myös vapaita seurakuntia.

Kyselykierros yhtymän seurakuntiin kerrytti tapahtuman kassaa noin 1500 eurolla. Kouvolan kirkon lattiatalkoista nuorille lahjoitettiin 3000 euroa, joka käytetään striimauslaitteiden hankintaan. Niidenkin käyttöön nuoret valmennetaan. Kuka vain tuntee intoa lähteä mukaan roudaamaan, hoitamaan kanttiinia tai vaikkapa viestimään, Arto ottaa nimiä vastaan. Jo nyt yksi nuori on ideoimassa tapahtumalle omaa logoa. Some tulee olemaan keskeinen viestintäväylä.

Paikallisseurakuntien ja Nupan bändeistä koostuvan esiintyjäkaartin lisäksi tapahtumassa musisoi Pekka Laukkarinen. Muutama puheenvuorokin on luvassa.

Vappugospel 30.4.2021

Yhteiskristillinen Vappugospel toteutetaan paikallisten nuorten voimin Kouvolan Yhteislyseon liikuntahallissa 30.4.2021. Ilmainen ja päihteetön tilaisuus alkaa klo 16.30 ja päättyy 02. Tapahtumaa toteuttamaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Arto Sahamieheen p. 050 3006975. sahisarto@hotmail.com.

Jaa artikkeli: