Leikin ja liikunnan riemua

Lapsia leikkimässä.

Ilmoittautuminen seurakunnan varhaiskasvatuskerhoihin on avattu.

Varhaiskasvatuskerhoja ovat päiväkerhot, taaperokerhot ja teemakerhot. Kerhoissa opitaan yhdessä leikin kautta ja ihmetellään elämän pieniä ja suuria asioita. Ohjaajina ryhmissä toimivat kirkon varhaiskasvatuksen ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Varhaiskasvatuskerhossa asioihin tutustutaan yhdessä tutun ohjaajan kanssa muun muassa osallistuen, ihmetellen, tutkien, liikkuen, keskustellen ja leikkien. Leikki on lapselle ominaisin tapa oppia. Sen avulla lapsi käsittelee elämäänsä kuuluvia asioita, tapahtumia ja tunteita, sekä kehittää uusia taitoja.

Seinäjoen seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille, eli vuonna 2019–2021 syntyneille, taaperokerhot kaksi vuotta täyttäneille. Kerhokausi alkaa aina syksyllä ja hakeminen koko vuoden toimintaan tapahtuu keväällä.

Ryhmät kokoontuvat 1–2 kertaa viikossa 2–3 tuntia kerrallaan. Varhaiskasvatuskerho on maksuton, kun toinen vanhemmista kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Muutoin maksu on 30 €/syyskausi ja 30 €/kevätkausi. Kerhot alkavat viikolla 33.

Seurakunnan kaikissa varhaiskasvatuskerhoissa liikutaan paljon, sekä ulkona, että sisällä. Seinäjoen seurakuntalla on käytössään Liikkuva seurakunta -toimintamalli.

Tervetuloa varhaiskasvatuskerhoon!

Kun lapsen maailma alkaa avartua kodin ulkopuolelle, ovat Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatuskerhot turvallinen vaihtoehto tälle tärkeälle ensiaskeleelle. Varhaiskasvatuskerhot toimivat seurakunnan tiloissa ympäri kaupunkia. Tutustu juuri teidän kotikerhoonne ja tee ilmoittautuminen osoitteessa: seinajoenseurakunta.fi/paivakerho

Jaa artikkeli: