Yhteinen joulu Niinirannassa

Niiniranta tarjoaa valmiit puitteet yhteisölliseen jouluun. Mukana Niinirannan joulussa on gospelmuusikko Henna Nieminen.

HALUAISITKO viettää joulua yhdessä toisten kanssa? Tähän on mahdollisuus Valkealan Niinirannassa joulunpyhinä. Ohjelmassa on esimerkiksi joulun yhteistä valmistelua, ulkoilua, saunomista ja musiikkia sekä mahdollisuus hiljentyä.
– Niinirannan joulun on tarkoitus tuoda helpotusta ja piristystä joulun pyhiin ja tarjota mahdollisuus joulun viettoon toisten kanssa, oli tarve yhteiselle joululle mikä tahansa, kertovat tapahtuman puuhanaiset Henna Nieminen ja Anne Heikkilä.

JOULUNVIETTO alkaa 23.12. klo 17 ja päättyy 25.12. klo 13. Aattona on joulurauhan julistus ja jouluateria, jouluhartaus Valkealan kirkossa, jouluevankeliumi ja joulupuuro sekä musiikintäyteistä ohjelmaa, johon voi osallistua sen verran kuin haluaa. Tarjolla on mahdollisuus osallistua joulunviettoon pelkästään jouluaattona.

Yhteinen joulu Niinirannassa 23.-25.12.2021

Hinta 30 € aikuinen, 15 € lapsi. Pelkkä jouluaatto 10 €. Maksuihin on mahdollista saada tukea oman seurakunnan diakoniatyöltä. Yöpyminen yhteismajoituksena (3-5 henkilöä / huone). Perheille oma huone. Ilmoittautuminen 17.12. mennessä: luojankammenellary@gmail.com tai p. 045 7831 4110. Järj. Luojan kämmenellä ry yhteistyössä Kouvolan ev. lut. seurakuntien kanssa. Mukana Henna Nieminen, Anne Heikkilä ja vapaaehtoisia. Niiniranta, Leiritie 11, 45360 Valkeala.

Jaa artikkeli: