Sukuselvityksen saa yhdellä tilauksella

Kolme asiakaspalvelijaa hymyilee ryhmäkuvassa.

Toimitusvaraukset-yksikkö hoitaa kirkollisten toimitusten aika-, paikka- ja työntekijävarauksia sekä asiakaspalvelupistettä Kouvolan seurakuntakeskuksessa. Yksikössä palvelevat Päivi Pelkonen (vas.), Jenni Leppänen ja Tarja Reijo.

SUKUSELVITYKSEN tilaus seurakunnasta yksinkertaistuu. Sukuselvitystä ei tarvitse enää pyytää erikseen jokaisesta seurakunnasta, jossa vainaja on ollut kirjoilla, vaan ainoastaan viimeisestä kirjoillaoloseurakunnasta. Sukuselvityksen saa Kouvolassa yhdellä tilauksella, jos vainaja on kuollessaan ollut jonkun Kouvolan evankelis-luterilaisen seurakunnan jäsen tai ollut siinä viimeiseksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin.
– Suomen ev.lut. kirkko on siirtymässä järjestelmään, jossa tilaaja saa kaikkien evankelis-luterilaisten seurakuntien sukuselvitykset yhdestä paikasta. Uuden järjestelmän käyttöönotto tapahtuu asteittain ja kattaa lopulta kaikki seurakunnat, kertoo rekisteripäällikkö Sirpa Sirén Kouvolan seurakuntayhtymästä.

TOIMITUSVARAUKSET-YKSIKKÖ hoitaa kirkollisten toimitusten aika-, paikka- ja työntekijävarauksia sekä asiakaspalvelupistettä Kouvolan seurakuntakeskuksessa. Asiakaspalvelupisteessä hoidetaan hautaan siunausten ajanvaraukset ja opastetaan seurakuntalaisia palvelujen osalta. Hautaan siunaamista varten varataan aika asiakaspalvelupisteen kautta siunausvarauksia hoitaville sihteereille. Kaste- ja vihkivarauksia voi tehdä aamupäivisin ilman ajanvarausta.

KOUVOLAN ALUEKESKUSREKISTERI ylläpitää jäsenrekisteriä, laatii virkatodistuksia ja hoitaa avioliiton esteiden tutkinnat.

Aluekeskusrekisteri

Virkatodistustilaustilaukset:
tilaa virkatodistus sähköisellä lomakkeella
-sähköpostitse: virkatodistukset.kouvola@evl.fi
-puhelimitse: 040 195 2599 ma-to klo 9-12
-itsepalvelupisteestä: Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Toimitusvaraukset-yksikkö

Hautaan siunaamisten ajanvaraus:
040 195 2633 ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15
Kaste- ja vihkivaraukset: 040 522 0672 ma-pe klo 9-11
Asiakaspalvelupiste: Savonkatu 40, 45100 Kouvola
Sähköposti: toimitusvaraukset.kouvola@evl.fi

Jaa artikkeli: