Kirje

Olipa kerran kuningas, joka rakensi täydellisen kuningaskunnan, jota hän itse johti oikeudenmukaisesti.

Kuitenkin hänen alaisensa kapinoivat ja yrittivät syrjäyttää hänet. Tätä kuningas ei voinut sallia, sillä koko hänen kuningaskuntansa olisi ollut vaarassa tuhoutua. Kapinan rangaistuksena oli kuolema.

Kuningas sääli alamaisiaan, jotka olivat hänelle tärkeitä. Niinpä hän tyytyi karkottamaan kapinalliset kauas valtakunnastaan. Hän ei hylännyt heitä, vaan valmisti heitä varten täydellisen suunnitelman.

Kapinasta määritelty rangaistus olisi kärsittävä, jotta myös uusi kuningaskunta olisi täydellinen. Niinpä kuningas lähetti poikansa, prinssin, keskelle kapinallisia heidän kaltaisenaan, ja kertoi heille suunnitelmasta avata kuningaskunta uudelleen. Kapinalliset olivat vuosien myötä jo niin täyttyneet pahuudella, että eivät sietäneet kuulla tällaista puhetta, vaan he surmasivat prinssin.

Kuningas oli kuitenkin mahdiltaan suurempi kuin koko tämä valtakunta, olihan hän alun perin sen tehnytkin. Niinpä kuolema ei voinut lopullisesti voittaa prinssiä, vaan kuningas herätti hänet eloon. Samalla hän oli armollaan sovittanut kapinasta annetun rangaistuksen. Nyt oli mahdollista rakentaa uusi kuningaskunta.

Kutsut uuden kuningaskunnan kansalaisiksi annettiin viestinviejille toimitettavaksi perille. Nyt yksi näistä kutsuista on tavoittanut sinut. Kutsun mukana on sopimus, joka sisältää kaiken. Pidät sen vain mukanasi. Kuningaskunnan säännöt ovat käsittämättömän taidokkaat, niiden avulla uusi valtakunta alkaa rakentua pala palalta, kunnes eräänä päivänä se rakennetaan lopullisesti valmiiksi ja kaikki, joilla on tämä sopimus, pääsevät sen kuningaskunnan jäseniksi.  

Kyse ei tosiasiassa ole vain jäsenyydestä. Pienellä painetussa tekstissä käy ilmi, että kyseessä on pikemminkin adoptio. Kuningas, Pyhä Jumala, on kirjoittanut paperit valmiiksi. Haluatko olla hänen perillisensä?

Jaa artikkeli: