Kirkot kuntoon!

”On tämä liikuttava hetki jo nyt.” Vastuupappi Osmo Väätäinen seurasi Säynätsalon kirkon kuoriutumista entiseen loistoonsa ja lupasi kunnon juhlat.

Vainajan viimeinen saatto

Omaiset voivat saattaa vainajan kylmiön ovelle. Sisällä uuni hohkaa tuhannessa asteessa. Uurnat luovutetaan erillisessä huoneessa.

”Musiikki on parasta livenä”

Toiminnanjohtaja Jonna Paananen on yksi Tanssisali Lutakon viidestä palkallisesta työntekijästä. Keikat järjestyvät pitkälti vapaaehtoisvoimin. Iso osa tapahtumista on sallittuja eli suunnattu myös nuorille kuulijoille.

Sysäys eteenpäin

”Ihminen on valmis tinkimään paljosta, jotta voi pitää oman kotinsa”, sanoo Talousneuvolan toiminnassa mukana oleva diakoni Mira-Maarit Väisänen.

Esimerkin voima

Nuorisovalmennusvastaava Rebekka Rekola-Pulkkinen uskoo, että urheiluharrastus antaa lapselle eväitä koko loppuelämään.

Hyvä mieli palkitsee

Vapaaehtoista työtä tekevät antavat aikaansa ja osaamistaan toisten hyväksi vaikkapa pyhäkoulun ohjaajana, Aseman Pysäkin ovimiehenä tai nuorten kanssa kaduilla jutellen.

Tuplasti syytä juhlaan!

Esikoisen kaste oli Jenni ja Niko Saariselle luonteva tilaisuus mennä samalla naimisiin. Kaste ja vihkiminen ovat seurakunnassa helposti yhdistettävissä, mutta silti aika harvinainen yhdistelmä.