Moro, pari asiaa sulle!

Nuori feissari pyrkii juttusille Kauppakadun vilinässä ja haluaa kertoa edullisesta sähkösopimustarjouksesta. Hän on 22-vuotias opiskelija Niklas Bärlund kesätyössään. Feissaus tarkoittaa rahankeräystä tai myyntityötä kasvokkain.

Rovasti vaihtaa vapaalle

Eivor Pitkäsen mittava papin työura tulee täyteen työteliään koronakevään jälkeen. Hän muistuttaa, että tasa-arvo ja demokratia pysyvät kirkossakin vain, jos niitä vaalitaan.

Elämä palaa Valtiontaloon

Alvar Aallon kuuluisassa rakennuksessa nautitaan tulevaisuudessa kirkkokahveja. Silmuksi nimetty tila alkaa olla valmis. Naapuriin rakentuvat lastentila Itu ja kirkkoherranviraston osittain korvaava seurakuntatoimisto.

Äitejä vaivaa syyllisyys

Sari Helinin Huono Äiti -yhteisössä eletään epätäydellistä elämää ja ollaan välillä kyllästyneitä ja voimattomia. Korona-aikana naiset ovat kertoneet paljon väsymyksestä.

Kaaoksesta tasapainoon

Heidi Nykäsen tuoretta raittiutta koeteltiin aikoinaan dramaattisella tavalla.
Nyt korona rajoittaa elämää neljän seinän sisälle, mutta toivo auttaa jaksamaan.

Sopivan rauhallinen uimari

Koronavirus siirsi paralympialaiset vuodella eteenpäin. Uimari Leo Lähteenmäen treenit jatkuvat silti ja arki sujuu lähes entiseen tapaan.

Tuen tarve jatkuu vuosia

Koronavirus rajoittaa elämää ja arki on rakennettava uudella tavalla. Kysyimme selviytymisvinkkejä tilanteeseen psykologi Nina Lyytiseltä.

Taisteleva, vahva nainen näyttämöllä

Mooseksen sisar Mirjam oli Jumalan valitsema johtaja ja ensimmäinen naisprofeetta. Päivi Ala-Mutka löytää Luvattu maa -näytelmän roolihahmostaan paljon itseään.