Parasta on tavallinen, onnellinen arki

Kirrissä kirpputoria pitävä Sofia Alajääskö elää työntäyteistä yrittäjän arkea, mutta varaa aikaa myös läheisilleen. Hyvien ystävien kanssa ei tarvita erityistä ohjelmaa, voi vain olla ja vaikkapa tehdä ruokaa yhdessä.

Pidetään huolta eläimistä!

Saara Kupsala aloittelee juuri työtään eläinsuojeluasiamiehenä. Virka sijaitsee Ruokavirastossa, mutta on itsenäinen ja riippumaton.

Katse taustapeiliin

Kartta pitkän elämän tienhaaroista piirtyy selvästi vasta jälkikäteen. Neljä jyväskyläläistä kertoo valinnoistaan ja käänteistä matkan varrella.

Koti poissa kotoa

Syksyllä opintojen alkaessa eletään jännittävää aikaa. 16-vuotias Ella Jouhtimäki sisustaa opiskelijakotiaan Harjun asuntolassa.

Hyvästi, sokeri!

Artisti ja evankelista Jippu tarttui mahdollisuuteen päästä irti sokeririippuvuudestaan. Olet mitä syöt -ohjelma käynnisti prosessin, joka jatkuu loppuelämän.

Moro, pari asiaa sulle!

Nuori feissari pyrkii juttusille Kauppakadun vilinässä ja haluaa kertoa edullisesta sähkösopimustarjouksesta. Hän on 22-vuotias opiskelija Niklas Bärlund kesätyössään. Feissaus tarkoittaa rahankeräystä tai myyntityötä kasvokkain.

Rovasti vaihtaa vapaalle

Eivor Pitkäsen mittava papin työura tulee täyteen työteliään koronakevään jälkeen. Hän muistuttaa, että tasa-arvo ja demokratia pysyvät kirkossakin vain, jos niitä vaalitaan.

Elämä palaa Valtiontaloon

Alvar Aallon kuuluisassa rakennuksessa nautitaan tulevaisuudessa kirkkokahveja. Silmuksi nimetty tila alkaa olla valmis. Naapuriin rakentuvat lastentila Itu ja kirkkoherranviraston osittain korvaava seurakuntatoimisto.