Operaatio Jouluapu jakaa ruokakasseja aattona

Jyväskylän seurakunta tukee toimintaa 10 000 eurolla.

Operaatio Jouluavun vapaaehtoiset kokoavat jouluaattona satoja elintarvikekasseja niitä tarvitseville. Jo parikymmenen vuoden ajan Jyväskylässä toiminut Operaatio Jouluapu on jakanut kauppojen ylijäämäruokaa sekä muita lahjoituksia.

– Avulle on yhä suuri tarve, sanoo operaatiosta vastaava Petri Janhunen, joka on ollut mukana ruuan jakelussa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Jyväskylän seurakunta tukee toimintaa 10 000 eurolla tänä vuonna. Diakonian asiakkaita ohjataan Jouluavun piiriin, sillä jouluaattona diakoniatyön pisteet ovat yleensä suljettuja. Seurakunta on tukenut tapahtumaa myös aiemmin.

Elintarvikekasseihin on saatu lahjoituksena muun muassa hedelmiä, suklaata, maitotuotteita ja leipää. Ruokakasseja jaetaan vapaaehtoisvoimin kansalaistoimintakeskus Matarassa Tourulassa jouluaattona kello 14.30 alkaen.

Erilaisen avun tarve on lisääntynyt koronaepidemian vuoksi. Jyväskylän seurakunta on mukana myös eJoulupuu-keräyksessä, jonka kautta voi auttaa kipeimmin apua tarvitsevia lapsiperheitä. Keräys on voimassa joulupäivään asti, ja linkki keräykseen löytyy seurakunnan nettisivuilta jyvaskylanseurakunta.fi.

Lions Club Kuokkala on lahjoittanut Kuokkalan alueseurakunnalle lahjakortteja jaettavaksi avun tarpeessa oleville lapsiperheille. Keräysvarat ja lahjoitukset ohjataan perille seurakunnan diakoniatyön kautta.

Haluatko Operaatio Jouluavun vapaaehtoiseksi jakamaan ruokakasseja? Ota yhteyttä petri.janhunen@gmail.com, puh. 0400 996 473.
Jaa artikkeli: