Nyt on vaihtoehtoisten tilastojen aika

Totuus on siellä, missä haluan sen olevan. Pastori Trumppinen kirjautui twittertililleen ja antoi palaa.

Kirkkoherra Trumppisella oli ongelma. Kirkkohallitus vaati tilastotietoja ja paikallislehden toimittaja kärtti uusimpia jäsentietoja, ja ne kaikki näyttivät laskevaa käyrää.

Mutta onneksi on olemassa vaihtoehtoiset faktat!

Totuus on siellä, missä haluan sen olevan. Pastori Trumppinen kirjautui twittertililleen ja antoi palaa.

– Sunnuntain messu 3 kertaa peräkkäin, kun ihmiset eivät mahtuneet kirkkoon! #Tungos yllätti suntion! #Jeesus kiittää! Näin #Saatana.n pakenevan.

– Paikallisradioon tulee kuulijapostia: ei enää tangoa, räppiä ja humppaa. @Robin & @Cheek: laula #reformaatio.virsi & #Virsikirjanlisävihko.

– Meidän #seurakunta.an liittyy väkeä naapurikunnistakin. Jos joku muuta väittää, saa tulla Trumppisen kanssa #kirkontorni.in. Nähdään kumpi sieltä lentää.

– Joku jakoi Facebookissa kuvan, jossa messussa oli 5 kuulijaa. Valheellista #photoshoppaus.ta. Tuot kamerasi tänne, tehdään siitä #diili.

– Kirkkokahvia juotiin 150 kuppia. Kasvua edellispyhästä sata prosenttia. Vaihdoimme tummapaahtoisesta vaaleapaahtoiseen #Presidentti.in.

– Meidän #hautausmaa.lle tehdään paikkavaraus jo kastekeskustelussa. Make Graveyard Great Again!

– Lukiolaiset vaativat: Trumppisen #aamunavaus joka päivä. Yläasteella laaja tukimielenosoitus: #TotuudenHenki-virsi yhteislauluna salissa.

– Paikallislehden toimittaja väittää, että kinkereillä veisattiin virsi 126. Ei pidä paikkaansa. Se oli 1 260. Tyypillistä median vähättelyä!

Jaa artikkeli: