Jesus-lakana tulee, oletko valmis?

Finlaysonin uuden lakanan nimi on Jesus. Sehän onkin luontevaa – Tom of Finlandia seuraa Jesus of Nazareth -tuoteperhe.

Finlayson lanseeraa uuden pussilakanan, joka on saanut innoituksen Jeesuksen käärinliinasta. Siis materiaalin kestävyydestä, ei kuvioinnista. Sekä käärinliinan että lakanan valmistusmateriaali on pellava, ja kummankin kudontamalli on toimikassidos.

Finlayson lupaa että pussilakana kestää viisikymmentä vuotta, jos sitä pestään kahden viikon välein. Näinä epävarmoina ilmastonmuutoksen aikoina lakanaa voisi mainostaa Kestää tuomiopäivään saakka -sloganilla.

Uuden lakanan nimi on Jesus. Sehän onkin luontevaa – Tom of Finlandia seuraa Jesus of Nazareth -tuoteperhe.

Sosiaalisessa mediassa uusi brändi on saanut huomiota. Joku epäuskoinen muistuttaa, että käärinliina on ehkä vain tuhat vuotta vanha. Onhan se joka tapauksessa vanhempi kuin keskiverto suomalaisperheen liinavaatekaapin sisältö. Toinen ilakoi, että lauantai-illan kumppani on saattanut kadota sunnuntaiaamuun mennessä lakanoiden välistä kuin… no, antaa olla.

Raamatusta löytyisi varmaan lisääkin nimiä tuoteperheiden rakenteluun. Pilatus-käsipyyhe vessaan. Nooa-sateenvarjo, kalossit ja sadetakki. Maria-äitiysvaate- ja lastenhoitotuotesarja sekä kuntosalikortti ja lupaus päästä tehokkaasti eroon raskauskiloista.

Vapaa-ajattelijoissa uusi tuote herättänee närkästystä. Suunnitteilla lienee Eroa lakanoista -kampanja. Alakerran isännän faneja lohduttaa se, että Lucifer-grilli on jo olemassa.

Jos Jesus-pussilakana ei vastaakaan odotuksia vaan hiutuu riekaleiksi jo surkean 30 vuoden kuluttua, sen omistaja toteaa närkästyneenä: Juuttaan lakana.

 

Jaa artikkeli: