Kakkukilpailu ja videohaastattelut käynnistävät juhlavuoden

Kouvolan seurakunnan juhlavuosi käynnistyy kakkukilpailulla ja videohaastatteluilla. Vuonna 2022 järjestetään monia seurakunnan historiaan liittyviä tapahtumia.

KOUVOLAN seurakunta täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Juhlavuosi alkaa Kahvia ja kuvia -sarjalla. Kakkukilpailuun voi osallistua 28.2. mennessä.

Videohaastatteluja nähdään Keskuskirkossa

Juhlavuoden Kahvia ja kuvia -sarjassa haastatellaan vuosikymmenien varrella seurakunnan elämään vaikuttaneita henkilöitä. Videohaastatteluja nähdään kevät- ja syyskaudella Keskuskirkossa jumalanpalvelusten jälkeen.

Sarjan aloittaa lauantaina 1. tammikuuta Kerttu Wilska-Huhtinen, joka muistelee mm. partiotoiminnan ja päiväkerhon syntyaikoja Käpylässä. Sunnuntaina 2.1. kuullaan, miten Ilona Ahosen tie vei seurakuntatalo Beteliin tyttökerhoon ja myöhemmin seurakunnan lähetyssihteeriksi. Loppiaisena 6.1. ääneen pääsee tyttötyöntekijä Marja Ailama, jonka ensimmäinen koti sijaitsi Betelin ullakolla.

Kahvia ja kuvia -sarjan lisäksi vuonna 2022 järjestetään monia seurakunnan historiaan liittyviä tapahtumia.

Onko leipominen sinun juttusi? Osallistu kakkukilpailuun

Suunnittele juhlavuoden kakku, jota tarjotaan Kouvolan seurakunnan 100-vuotisjuhlissa.

Ota kuva kakustasi ja lähetä se ohjeen kera 28. helmikuuta mennessä seurakuntaemäntä Sanna Ahtiaiselle (sanna.eveliina.ahtiainen@evl.fi). Kouvolan seurakunnan emännät valitsevat resepteistä kolme parasta ja koeleipovat kakut niiden mukaan. Voittajien nimet julkistetaan Kouvolan seurakunnan puistojuhlassa 26. toukokuuta Keskuskirkon jumalanpalveluksen jälkeen.

Toiveena on, että inspiraation reseptille ja kakun koristelulle on antanut Kouvolan seurakunta, esimerkiksi kirkkorakennus. Reseptissä arvostetaan kestävän kehityksen periaatetta ja kotimaisia raaka-aineita.

Osallistumalla kilpailuun annat Kouvolan seurakunnalle luvan käyttää reseptiä jatkossa ja julkaista parhaat ideat sekä voittajien nimet seurakuntayhtymän viestintäkanavissa. Kouvolassa asuvien osallistujien kesken arvotaan kolme Reilun kaupan tuotteita sisältävää kassia.

Kouvolan seurakunta 100 vuotta

Jaa artikkeli: