Betlehemin Rauhanliekki täyttää lyhdyt ja sydämet valolla

Kapunki pimenevässä illassa, taustalla valaistu joulukuusi ja etualalla myrskylyhty, jossa palaa Betlehemistä tuotu tuli.
10.12.2019
Jeesuksen oletetulle syntymäpaikalle rakennetussa kirkossa on palanut jo yli tuhat vuotta ikuinen tuli. Siitä liekistä sytytetään Betlehemin Rauhantuli, jota partiolaiset jakavat eri puolille maailmaa rauhan ja toivon viestinä.
Kotikirkko lehti

Miten saada lapset lukemaan?

Saara Tiuraniemi istuu viltillä järven rannassa ympärillään kirjoja.
4.12.2019
Kirjojen kustantaja Saara Tiuraniemi haluaa rakastuttaa lapset ja nuoret lukemiseen.
Kotikirkko lehti

Mariska pyrähtelee pyhän mailla

Anna-Maria Rahikainen eli muusikko Mariska
29.11.2019
2000-luvun alusta lähtien levyttänyt ja muille lauluja sanoittanut Mariska julkaisi lokakuussa albumin, joka kantaa laulaja-lauluntekijän taiteilijanimeä. Tähän on tultu. Ihmissuhdekriisistä ja -säädöstä toiseen mutta voimauttavalla selviytyjän asenteella. Uskoa unohtamatta.
Kotikirkko lehti

Uutta luova perinteen vaalija

17.10.2019
Jorma Kuivalahti vaalii suvun historiaa, rakentaa käsillään kaikkea koruista taloihin ja harjoittelee pyhäinpäivän konserttiin Faurén Requiemia.
Kotikirkko lehti

Kiusaamisen pitkä varjo

16.10.2019
Antti Rönkä kirjoitti koulukiusaamisesta ja sen jättämistä jäljistä omakohtaisen romaanin Jalat ilmassa. – Näin vaikeissa asioissa tarvitaan avoimuutta. Jos kiusaamisesta puhutaan, se voi helpottaa jotain nuorta kertomaan asiasta aiemmin. Haluan rikkoa vaikenemisen kulttuurin, kirjailija kertoo.
Kotikirkko lehti

Tyytyväisyys elämään on rakennettu vaikeuksista ja pettymyksistä

Pikaluistelija Mika Poutala
15.10.2019
Uutta uraa luova olympiapikaluistelija Mika Poutala on hypännyt unelmasta toiseen. Hän saa nyt iloa elämäänsä toimimalla puhujana ja henkisenä valmentajana auttaen toisia saavuttamaan unelmiaan.
Kotikirkko lehti